Piękno czeskich żyrandoli kryształowych na własne oczy - sobota 01. 10. 2022. Więcej informacji TUTAJ >>

OFERTA SPECJALNA: płyn do czyszczenia lamp GRATIS przy każdym zamówieniu do 31. 12. 2022. Więcej informacji TUTAJ >>

Polityka prywatności - GDPR


Jeśli jesteś naszym klientem lub odwiedzającym naszą stronę / sklep internetowy, podajesz nam swoje dane osobowe (imię i nazwisko, adres, telefon, e-mail), odwiedzając lub kupując towary. Nasza firma jest odpowiedzialna za ich ochronę i bezpieczeństwo zgodnie z zasadami i prawami egzekwowanymi przez rozporządzenie w sprawie ochrony danych osobowych.

Menedżer prywatności
Administratorem danych osobowych jest Artcrystal Tomeš s.r.o., z siedzibą w Palackého 3145/41, 46604 Jablonec nad Nisou, ID: 04517091. Artcrystal Tomeš s.r.o. jako webmaster / operator eshopu, www.artcrystal.pl, przetwarza Twoje dane osobowe jako administrator, to znaczy określa, w jaki sposób dane osobowe będą przetwarzane i w jakim celu, przez jak długi czas i czy jakiekolwiek inne procesory wybierze.

Dane kontaktowe
Jeśli chcesz się z nami skontaktować podczas przetwarzania swoich danych, skontaktuj się z nami przez e-mail: feix@artcrystal.cz +420 722 398 794 (mówimy po polsku)

Oświadczenie:
Oświadczamy, że jako administrator Twoich danych osobowych przestrzegamy wszystkich obowiązków prawnych wymaganych przez obowiązujące prawo, w szczególności ustawę o ochronie danych osobowych i RODO, oraz że:

1. Przetwarzamy Twoje dane osobowe wyłącznie na podstawie ważnej przyczyny prawnej, w szczególności uzasadnionego interesu, wykonania umowy, zobowiązania prawnego lub zgody

2. Przestrzegać art. 13 RBP z obowiązkiem przekazywania informacji przed przetwarzaniem danych osobowych

3. Umożliwiamy Ci wypełnienie Twoich praw wynikających z ustawy o ochronie danych osobowych i GDPR.

Zakres danych osobowych i cel przetwarzania
Przetwarzamy Twoje dane osobowe, aby spełnić następujące cele:

1. Świadczenie usług i realizacja zamówienia
Twoje dane osobowe w zakresie: informacji rozliczeniowych, adresu e-mail, telefonu, adresu korespondencyjnego bezwzględnie musimy wypełnić umowę - wysyłanie towarów, części zamiennych, spełnienie warunków gwarancji.

2. Księgowość
Jeśli jesteś klientem, potrzebujemy Twoich danych osobowych (informacji rozliczeniowych) w celu spełnienia ustawowego obowiązku wystawiania i rejestrowania dokumentów podatkowych.

3. Marketing - wysyłanie newsletterów
Używamy danych osobowych (e-mail i nazwisko), tego, co klikasz w e-mailu, a kiedy najczęściej go otwierasz, używamy go do marketingu bezpośredniego - wysyłania komunikacji biznesowej. Jeśli jesteś naszym klientem, robimy uzasadnione zainteresowanie, ponieważ wierzymy, że jesteś zainteresowany naszymi wiadomościami przez 5 lat od ostatniego zamówienia.

Jeśli nie jesteś naszym klientem, wyślemy Ci biuletyn tylko za Twoją zgodą, na okres 5 lat od przyznania nagrody.

W obu przypadkach możesz odwołać swoją zgodę, używając linku logowania w każdym wysyłanym e-mailu.

4. Zdjęcia i filmy
Na niektórych wierzchowcach bierzemy dokumentację fotograficzną lub wideo. Używamy zdjęć w materiałach promocyjnych, w szczególności w Internecie / sklepie i materiałach drukowanych. W przypadku tych materiałów nigdy nie znajdziesz nazw i lokalizacji witryny, o ile nie jest to odniesienie i opiera się na zgodzie.

Przechowujemy dane osobowe użytkownika na czas trwania przedawnienia, chyba że prawo przewiduje dłuższy okres na jego przedawnienie lub w szczególnych przypadkach nie stwierdziliśmy inaczej.

Pliki cookie
Przeglądając nasze strony internetowe, rejestrujemy Twój adres IP, czas przebywania na stronie i skąd pochodzisz. Uważamy, że korzystanie z plików cookie w celu śledzenia ruchu w witrynie / w e-sklepie i dostosowywania wyświetleń witryny jest naszym uzasadnionym interesem, ponieważ uważamy, że możemy zaoferować lepsze usługi.

Pliki cookie kierowane na reklamy będą przetwarzane tylko na podstawie Twojej zgody. Nasza strona internetowa / e-shop może być również przeglądana w trybie, który nie pozwala na zbieranie danych osobowych. Możesz wyłączyć używanie plików cookie na swoim komputerze w przeglądarce internetowej.

Bezpieczeństwo i prywatność
Chronimy nasze dane osobowe w największym możliwym stopniu, wykorzystując nowoczesne technologie, które odpowiadają poziomowi rozwoju technicznego. Przyjęliśmy i zachowaliśmy wszystkie możliwe (obecnie znane) środki techniczne i organizacyjne, które zapobiegają niewłaściwemu wykorzystaniu, uszkodzeniu lub zniszczeniu Twoich danych osobowych.

Przekazywanie danych osobowych stronom trzecim
Tyklo naszy pracownicy i współpracownicy, którzy są poufni i przeszkoleni w zakresie bezpieczeństwa przetwarzania danych osobowych, mają dostęp do Twoich danych osobowych. Aby zapewnić określone operacje przetwarzania, których nie możemy sami zapewnić, korzystamy z usług i aplikacji procesorów, którzy specjalizują się w przetwarzaniu i są zgodne z GDPR.

Są to dostawcy następujących platform i usług:

Poczta czeska - dystrybucja przesyłek
PPL - wysyłka przesyłek
DHL - dostawa przesyłek
Pakiet dla Europy - aplikacja do wysyłki przesyłek pocztowych
Ecomailing - aplikacja do komunikacji e-mail
Anabix - system CRM, baza kontaktów
Facebook - piksel FB
Google - Google Analytics, AdWords
Seznam.cz - Sklik
Kateřina Kuželová - firma rachunkowa

Jest możliwe, że w przyszłości zdecydujemy się użyć innych aplikacji lub procesorów, aby ułatwić i usprawnić przetwarzanie. W tym przypadku zawsze wybieramy firmy zgodnie z GDPR.

Transmisja danych poza Unią Europejską
Przetwarzamy dane wyłącznie w Unii Europejskiej lub w krajach, które zapewniają odpowiedni poziom ochrony na podstawie decyzji Komisji Europejskiej.

Prawa do ochrony danych osobowych
Jeśli chcesz skorzystać z któregoś z tych praw, skontaktuj się z nami poprzez e-mail: feix@artcrystal.cz.

Prawo do informacji - jest już objęte tą informacyjną stroną z zasadami przetwarzania danych osobowych.

Prawo dostępu do informacji - możesz nas zapytać, a powiadomimy Cię w ciągu 30 dni od przetworzenia Twoich danych osobowych, jakie Twoje dane osobowe przetwarzamy i dlaczego.

Prawo do uzupełnienia i zmiany - jeśli coś się zmieni lub okaże się, że Twoje dane osobowe są nieaktualne lub niekompletne, masz prawo do dodawania i zmieniania swoich danych osobowych.

Prawo do przetwarzania ograniczonego - jeśli uważasz, że przetwarzamy niedokładne dane, ale nie chcesz usuwać wszystkich danych ani nie wyraziłeś sprzeciwu wobec przetwarzania, możesz ograniczyć zakres danych osobowych lub celów przetwarzania. (Na przykład rezygnacja z biuletynu ogranicza cel przetwarzania do wysyłania wiadomości biznesowych.)

Prawo do usunięcia (z bazy danych).
W takim przypadku usuniemy wszystkie Twoje dane osobowe z systemu i systemu wszystkich procesorów i kopii zapasowych. Potrzebujemy 30 dni na zabezpieczenie prawa do wymazania. W uzasadnionych przypadkach jesteśmy zobligowani ustawowo. Musimy odnotować wydane dokumenty podatkowe po terminie określonym przez prawo. W takim przypadku usuniemy wszystkie takie dane osobowe, które nie są związane żadnym innym prawem. Powiadomimy Cię e-mailem o zakończeniu usuwania.

Skarga w Biurze Ochrony Danych Osobowych
W każdej chwili masz prawo skierować skargę do Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Rezygnacja z subskrypcji biuletynów i ogłoszeń biznesowych
E-maile z inspiracją, artykuły lub produkty i usługi są wysyłane do klienta przez naszego klienta w oparciu o nasze uzasadnione zainteresowanie. Jeśli nie jesteś jeszcze klientem, wysyłamy go do Ciebie tylko po zatwierdzenie. W obu przypadkach można zakończyć subskrybowanie naszych e-maili, naciskając link wylogowania w każdym wysyłanym e-mailu.

Zachowanie poufności danych osobowych
Nasi pracownicy i współpracownicy, którzy będą przetwarzać Twoje dane osobowe, są zobowiązani do zachowania poufności danych osobowych i środków bezpieczeństwa, których ujawnienie naraziłoby bezpieczeństwo Twoich danych osobowych. Ta poufność utrzymuje się nawet po wygaśnięciu zobowiązań.

Niniejsza polityka prywatności obowiązuje od 24 maja 2021.

 

Potrzebujesz pomocy?

POTRZEBUJESZ POMOCY?   
Po - Pt  8 - 16h

Tomas Feix Tomáš Feix
 T: +48 664 307 776
 T: +420 722 398 794
 E-mail: feix@artcrystal.cz

WhatUp

Jana Krumalova

 Jana Křůmalová
 T : +48 698 723 568
 T : +420 721 105 911
 E-mail: krumalova@artcrystal.cz

Referencje naszych klientów

  • Adam Kowol, Bytom

    Rating: 5 / 5
    Dzień dobry. Przesyłka doszła w doskonałym stanie. Była bardzo dobrze zapakowana. Lampa wygląda znacznie lepiej niż się spodziewaliśmy. Wiszące kryształy wspaniale rozszczepiają światło. Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Serdecznie pozdrawiam.
  • Elżbieta Lasota, Milanówek

    Rating: 5 / 5
    Witam Pani Lenka. Żyrandol dotarł w piątek, jak Pani informowała i prezentuje się pięknie w naszym salonie. Kryształy pięknie się mienią w blasku żarówek a przez pryzmat oszlifowanych kryształów można dojrzeć całą tęczę barw. Za jakiś czas z pewnością zamówię kinkiet do kompletu i być może lampkę.
  • Halina Dubicka, Chelm

    Rating: 5 / 5
    Witam Pani Lenko, żyrandole są super, narazie jeszcze nie zawieszone i muszę kupić żarówki, jak powieszę i będą już świeciły to pozwolę sobie jeszcze raz napisać do Pani. W każdym razie żyrandole dotarły w stanie nie uszkodzonym, były super opakowane. Bardzo Pani dziękuję za szybką i profesjonalną obsługę.
  • Maciej Cierpiał, Konopiska

    Rating: 5 / 5
    Dzień dobry, dziękujemy za przesyłkę. Żyrandole nie uszkodzone. Piękna robota już wiszą w salonie. Towar bardzo dobrze zapakowany. Jesteśmy wdzięczni za dbanie o opinię Państwa klientów. Pozdrawiam.
  • Agnieszka Kaczmarek, Sieraków

    Rating: 5 / 5
    Dzień dobry, z przyjemnością informuję, że żyrandol dostarczono w stanie nienaruszonym oraz prezentuje się przepięknie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Pozdrawiam.
  • Małgorzata Wujcik, Płock

    Rating: 5 / 5
    Dzień dobry, otrzymaliśmy nasze zamówienie i jesteśmy bardzo zadowoleni z wysokiej jakości produktów, pakowania i szybkiej dostawy. Dziękuję za dobrą współpracę.
  • Kasia Piekarz, Głogów

    Rating: 5 / 5
    Dzień dobry, decydując się na zakup przeszukałam kilka stron sklepowych. Zakup jednak zadowolił mnie stuprocentowo. Co do samych kryształków - są przecudne!! Prawdziwe, ciężkie, pięknie cięte. Już na pierwszy rzut oka widać tu Jakość.
  • Iwona Ozga, Warszawa

    Rating: 5 / 5
    Dzień Dobry, otrzymaliśmy zyrandol i udało nam się wszystko zamontować. Żyrandol jest piękny i jesteśmy bardzo zadowoleni. Dziękujemy za pomoc i będziemy Państwa polecać. Serdecznie pozdrawiam.
  • Zbigniew Mularski, Poznań

    Rating: 5 / 5
    Dzień Dobry, zamawiałem i otrzymałem dostawę kilku wybranych lamp z firmy Artcrystal Tomes. Wszystko zgodne z ustaleniami: towar, terminy.Mogę gorąco polecić firmę i Właściciela.
  • Joanna Szmigiel, Warszawa

    Rating: 5 / 5
    Dzień Dobry, dziękuję za piękny żyrandol i szybkie wykonanie całej działalności do mojej pełnej satysfakcji. Pozdrawiam.

Dołącz do nas na

Otrzymuj wiadomości na swój adres e-mail

facebook        instagram       pinterest     youtube

 

Preferencje prywatności

Używamy plików cookie, aby usprawnić Państwa wizytę na tej stronie, analizować jej działanie i zbierać dane na temat jej użytkowania. W tym celu możemy korzystać z narzędzi i usług stron trzecich, a zebrane dane mogą być przekazywane do partnerów w UE, USA lub innych krajach. Klikając "Akceptuj wszystkie pliki cookie" wyrażasz zgodę na to przetwarzanie. Poniżej można znaleźć szczegółowe informacje lub zmodyfikować swoje preferencje.

Deklaracja ochrony prywatności

Pokaż szczegóły
Our webpage stores data on your device (cookies and browser's storages) to identify your session and achieve basic platform functionality, browsing experience and security.
__cookietype_func__
__cookietype_analytic__
We may use cookies and third party tools to enhance products' and/or services' offer of ourselves or those of our partners, its relevancy to you, based on products or pages you have visited on this site or on other websites.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zaloguj się